dijous, 22 de gener del 2009

Activitats segon trimestre curs 2008-2009

Comencem el segon trimestre del curs 2008-2009 amb moltes ganes de continuar oferint-vos activitats del vostre interès o cursos que malauradament no vam poder iniciar el primer trimestre, com hagués estat el més correcte i com nosaltres volíem.

Un d’aquests cursos és el d’ INFORMÁTICA, que finalment començarà el dimecres 28 de gener a l’Hotel d’Entitats. Ens agradaria, des de l’oportunitat que ens dona el Diari de Creixell, donar una explicació pel que fa al retard de l’inicií d’aquesta activitat que creiem es mereixen les nostres associades i totes les persones que s’han interessat per aquesta activitat, que ja fa cinc anys que es porta a terme.

Al mes de setembre vam arribar a un acord amb l’Ajuntament per tal de començar l’activitat al mes de gener, ja que l’aula d’ordinadors de l’Hotel d’Entitats estava ocupada per l’escola. Quan més endavant es va veure que l’aula encara estaria ocupada al mes de gener van sol·licitar una alternativa i l’Ajuntament ens va oferir la nova oficina de treball de Creixell on s’han instal·lat deu ordinadors nous. Ara ens adrecen de nou a l’aula de l’Hotel d’entitats per fer l’activitat, ja que l’oficina de treball té els horaris de tarda ocupats. Nosaltres acceptem de bon grat aquesta oferta però també pensem que hem perdut un trimestre per desenvolupar l’activitat, per això us hem volgut donar l’explicació que us mereixíeu. Desitgem que pugueu gaudir de l’activitat i que el proper curs tinguem unes instal·lacions més adequades.

Penseu que les associacions que no tenen un local propi que desenvolupar les seves activitats formatives i socials pateixen greus problemes d’ubicació a l’hora de programar les activitats i evidentment un greuge comparatiu amb d’altres associacions que gaudeixen d’un local propi cedit per l’ajuntament. Esperem tenir aquest local ben aviat, com ja es va comprometre el nostre ajuntament ara fa cinc anys, i poder així oferir un bon ventall d’activitats interessants per a totes vosaltres, sense problemes d’horaris, calefacció o materials necessaris.
Gràcies per la vostra paciència i comprensió.

DURANT AQUEST TRIMESTRE ES FARAN LES ACTIVITATS DE :

IOGA
GIMNÀSTICA TONIFICANT
GIMNÀSTICA CORRECTIVA
PINTURA
RESTAURACIÓ I DECORACIÓ DE MOBLES
INFORMÀTICA
CATALÀ I CASTELLÀ PER A NOUVINGUTS

Per a més informació podeu dirigir-vos a la Sra. Rosa Ferrer de Joieria Jofre o trucar a Maribel Pérez 661809786 o Montse Creus 607403183.
TAMBÉ,COM A NOVETAT, US PODEU COMUNICAR I DEIXAR LES VOSTRES OPINIONS I SUGGERÈNCIES AL NOSTRE NOU BLOG:


Cerclededones.blogspot.com

¡Animeu-vos a entra-hi i fes sentir la teva veu!

5 comentaris:

Maria R. Florido ha dit...

Hola! Em podrieu dir els dies i horaries en que feu la gimnastica tonificant i de manteniment? I quin dia comença? Estic interessada en assistir-hi, però no aconsegueixo contactar amb les persones que poseu a la web.

Conxi ha dit...

Hola,

ja fa mesos que vaig deixar el meu telèfon perqué algú m'informés sobre les classes de ioga, gimnàstica...., però ningú m'ha trucat, i això que vaig tornar a deixar l'avís a la Roser de Joieria Jofre, algú em sabria indicar els horaris de les activitats i les condicions... preus, etc.??? Gràcies per endavant.

Anònim ha dit...

Hola bon dia, ... que em podrieu afegir aquesta informació?? és bastant urgent!! és per la lluita contra els trangènics aquesta mateixa setmana... si us plau mireu d'afegir aquest enllaç o la informació que us dono, moltíssimes gràcies, guapes!!
http://transgenics-conxi.blogspot.com/2009/04/14-18-dabril-setmana-de-lluita-contra.html

Anònim ha dit...

Bones!! Us he posat una consulteta al foro! Si teniu un momentet us agrairía que la constestesiu!!
Merci!
Lola.

Manel Escurriola ha dit...

Hola em dic Manel Escurriola i em posava en contacte amb vosaltres per tal d'oferir-me com a docent per organitzar cursos d'educació nutricional a partir de la cuina.

Organitzo xerrades, tallers i cursos. Si li voleu donar un cop d'ull al que estic fent, de forma més detallada, ho podeu fer a www.salutambgust.com

Si esteu interessades, si us plau no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Seria un plaer poder fer alguna cosa conjuntament.

Moltes gràcies. Manel