dimecres, 17 de desembre del 2008

Sopar de Nadal de les dones de Creixell



















El passat divendres dia 12 de Desembre , varem fer com cada any el sopar de Nadal al restaurant La Masieta de Creixell, ens varem aplegar 45 dones, totes sociés de Cercle de dones,
i algunes de les mestres de les activitats que portem a terme dins l'associacio, per passar una vetllada molt agradable i despres de sopar, enguany varem poder ballar amb musica amb viu fins a les tantes de la matinada.Va ser divertit, i durant aquesta estona les preocupacions del cada dia varen ser aparcades. Des d'aquestes lineas i acompanyades per unes fotografies de la festa. Totes nosaltres les dones de l'associacio i la seva junta os desitjen unes
Bones Festes i un millor Any Nou.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la cena fue estupenda,nos lo pasamos muy bien, lo mejor el baile con musica en la sala, fue divertido espero que la proxima cena aun sea mejor, felicidades!!! grup de dones.Y yo tambien os deseo muy buenas fiestas y mejor año nuevo, o al menos como este.
besos a todas.

La Gaianada del Baix Gaià ha dit...

Salutacions des de Torredembarra!

Us escrivim des del col·lectiu La Gaianada per saber si volieu participar al acte que farem pel dia de la dona treballadora a Torredembarra. Farem varis actes previs a la manifestació unitària que es farà el dia 8 de març a Tarragona, per tal de motivar a la gent a anar-hi i pode reflexionar sobre la qúestió de gènere, ja sigui en l'àmbit del treball o d'altres.

El dia 5 de Març fem una xerrada (la qual anunciarem properament al nostre bloc que us adjuntem aquí a sota) i el dia 6 de Març posarem una exposició a la Plaça Maria Joaquim Boronat a Torredembarra, acte que començarà a les 18h amb el desplegament de l'exposició, i més tard, a les 19h, cada un dels col·lectius participants llegiràn un manifest. Per a aquest últim acte us voliem oferir participar. De moment llegiran el manifest el col·lectiu feminista de Tarragona "Cau de Llunes", l'ABG, i el nosaltres (La Gaianada). Es probable que participi també el grup de dones de Torredembarra i en saber que n'hi ha més arreu del Baix Gaià estem fent extensiu l'acte a tots els grups de dones del Baix Gaià, ja que segurament teniu més a dir que nosaltres. La idea seria que portèssiu manifest pròpi i el llegissiu. Si teniu dubtes o propostes contacteu amb nosaltres a través del nostre bloc o facebook.

Atentament.

Bloc de la Gaianada:
http://lagaianadadelbaixgaia.blogspot.com